Βραβείο Education Leaders Awards 2021

Η καινοτομία της Μεθόδου Replayce διακρίθηκε στα Βραβεία Education Leaders Awards, κατακτώντας την 3η Θέση και το Χάλκινο Βραβείο!! Το πρόγραμμα Summer Camp βραβεύτηκε για την καινοτομία του στην διδασκαλία και την μοναδικότητα του!!! Η εκπαίδευση αλλάζει και εμείς μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο το επιβεβαιώνουμε!!!

education-awards-stickers-2021-BRONZE.jpg

 
Βραβείο Education Leaders Awards 2019

Η καινοτομία της Μεθόδου Replayce διακρίθηκε στα Βραβεία Education Leaders Awards, κατακτώντας την 2η Θέση και το Ασημένιο Βραβείο!! Το Βραβείο παρέλαβε η δημιουργός της Μεθόδου Replayce, Έρρικα Πρεζεράκου, αφιερωνοντάς το σε όλους τους Replaycers αλλα και σε όλους εσάς που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας στη Μέθοδο, όλα αυτά τα χρόνια..η εκπαίδευση αλλάζει και εμείς μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο το επιβεβαιώνουμε!!!

Screen Shot 2019-05-20 at 14.44.28.png

 
Βραβείο Sports Marketing Awards 2018

Η καινοτομία της Μεθόδου Replayce διακρίθηκε στα Βραβεία Sports Marketing Awards, κατακτώντας την 1η Θέση και το Χρυσό Βραβείο!! Το Βραβείο παρέλαβε η δημιουργός της Μεθόδου Replayce, Έρρικα Πρεζεράκου, αφιερωνοντάς το σε όλους τους Replaycers αλλα και σε όλους εσάς που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας στη Μέθοδο, όλα αυτά τα χρόνια..η εκπαίδευση αλλάζει και εμείς μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο το επιβεβαιώνουμε!!!

marketing-sports-marketing-awards-01.jpg

 
Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου 2010

Η καινοτομία της Μεθόδου Replayce διακρίθηκε στα Βραβεία Καινοτομίας "Στέλιος Χατζηιωάννου", κατακτώντας την 2η Θέση και το Ασημένιο Βραβείο!!

Το Βραβείο παρέλαβε η δημιουργός της Μεθόδου

Replayce, Έρρικα Πρεζεράκου!!! Αυτή η καινοτόμος

ιδέα βραβεύτηκε απο το ίδρυμα Χατζηιωάννου στο διαγωνισμό του 2010 για την καινοτομία του!

Screen Shot 2018-10-11 at 12.15.38.png