Η αγωγή του παιδιού αρχίζει απο την σύλληψη :)

Ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για εγκύους και τα μαγικά πλάσματα που έχουν μέσα στην κοιλιά τους και τους έχουν επιλέξει για γονείς. 

Ένα πρόγραμμα της μεθόδου Replayce που θα σας βοηθήσει να συνδεθέιτε με το μωρό μέσα σας και στις 4 βάσεις. Γιατί το παιδί σας δεν είναι απλά ένα σώμα που μέσα σας μεγαλώνει.

​Είναι όλα όσα σκέφτεστε νοιώθετε βιώνετε.

Ανακαλύπτωντας τις δικές σας 4 βάσεις και πως να τις κατευθύνεται θετικά , συντονίζεται την ενέργεια του μωρού με την ευλογία αυτού που συμβαίνει και την αγάπη και οχι στους φόβους που πολύ φυσιολογικά μπορεί να υπάρχουν.

 

Σε αυτό το πρόγραμμα θα μάθετε :

Να γαληνεύεται και να παροτρύνεται στο μωρό σας να νοιώσει αυτή την βαθία γαλήνη και ηρεμία που του προσφέρεται ως πυρήνας.

 

Να επικοινωνέιται μαζί του μεσά απο το λόγο την μουσική και τεχνικές απως η Ν.Ι.G που αφορα

το ασυνείδητο. Να μοιράζεστε θετικά συναισθήματα χρώματα και την αλήθεια σας. 

 

Να κινείστε προς την καλύτερη διαδρομή και για τους δύο σας και την διαισθητική συνδεση που θα δημιουργει και σε εσας καλύτερη ισοοροπία και ηρεμία.

 

Ασκησιολόγιο με απαλές κινήσεις ρυθμού που θα βοηθήσουν το μώρο να νοιώθει ότι μπορεί να κινηθεί με το καλύτερο τρόπο μέσα στην κοιλία και να νοιώθει ευελιξία και αρμονία για όπταν αποφασίσει να απελευθερωθεί.  

​​