top of page

Online Workshops

"Εδραίωση της πραγματικότητας μου"
Online Workshops με την Έρρικα Πρεζεράκου

Τα Σεμινάρια πραγματοποιούνται μέσω Zoom και έχουν διάρκεια 1 - 1,5 ώρα

 
Το κόστος συμμετοχής είναι συνολικά 25 ευρώ.
 
Θα χρειαστεί να έχετε κατεβάσει την εφαρμογή Zoom στον υπολογιστή σας ενώ με την αποστολή της εξόφλησης του σεμιναρίου θα σας σταλούν οι λεπτομέρειες για τη σύνδεση σας στο Zoom.

Διαλογισμός |Απελευθέρωση από το παρελθόν

Πολλές φορές έχουν συμβεί γεγονότα στην ζωή μας μικρά η μεγάλα τα οποία έχουν επηρεάσει την μετέπειτα ζωή μας η ακόμα και το τώρα μας.

Ο κατευθυνόμενος  διαλογισμός “ Απελευθέρωση από το παρελθόν”  έχει ως πρόθεση να αναγνωρίσουμε την καταλληλότητα για την οποία ελκύσαμε την συγκεκριμένη εξελικτική διαδρομή και να να κρατήσουμε την σοφία από αυτή την πρόκληση του παρελθόντος μας. Απελευθερώνοντας συναισθήματα ενοχής φόβου θυμού και στεναχώριας επιτρέπουμε να μεταμορφωθεί αυτή η “εγκλωβισμένη” ενέργεια σε δημιουργική στο εδώ και τώρα μας. 

Η μόνη στιγμή είναι “ Τώρα”.

Ας επιτρέψουμε να είναι ξεκούραστη από παρελθοντικά ενεργειακά βάρη.

Εξισορρόπηση Θηλυκής Αρσενική Ενέργειας 

 

Η ισορροπία μας σε αυτό το πλανήτη είναι άρρηκτα συνδεδεμένα και με την εσωτερική μας ισορροπία . Καθώς επιτρέπουμε να ισορροπήσει το αρσενικό και θηλυκό μέσα μας, αυτό μας επιτρέπει να ζούμε αμοιβαίες σχέσεις , και να λειτουργούμε αυτόφωτα.

Ο πατέρας και η μητέρα του εαυτού μας καθώς μεγαλώνουμε γίνεται εσωτερική διαδικασία . Δεν μπορούμε να παραμένουμε στα παιδικά παράπονα μας στους φυσικούς μας γονείς. Είναι η ώρα να γίνουμε εμείς μητέρα και πατέρας του εσωτερικού μας παιδιού. Αυτό το Replayce Workshop θα μας βοηθήσει να ισορροπήσουν οι δυο ενέργειες μέσα μας και να επιτρέψουμε την αμοιβαιότητα και ισορροπία στην πιο πολύτιμη σχέση της ζωή μας , αυτής με τον εαυτό μας που είναι τα θεμέλια για την αρμονία της σχέσης μας με τους άλλους.

Υλοποιώντας από το ύψιστο δυναμικό μου

 

Πολλές φορές έχουμε την αίσθηση ότι μας περιτριγυρίζει ένα περιβάλλον στο οποίο βρεθήκαμε τυχαία και ότι τυχαία είναι και αυτά που μας συμβαίνουν. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει τυχαιότητα μόνο συγχρονικότητα και ο τρόπος που εκπέμπουμε νιώθουμε και σκεφτόμαστε ακτινοβολεί σας κύματα και το περιβάλλον δεν κάνει κάτι άλλο από το να ανταποκρίνεται σε αυτά που αγαπάμε και αυτά που φοβόμαστε. Καθώς εστιάζουμε την προσοχή μας σε αυτά που αγαπάμε αυτά μεγεθύνονται . Σε αυτό το Replayce workshop θα εργαστούμε με το ανώτερο πεδίο των δυνατοτήτων μας , θα μάθουμε πως να προπονούμε τις 3 μη ορατές βάσεις μας (ενέργεια , νόηση, συναίσθημα) σε μια κατεύθυνση κατάλληλη για εκδηλώσουμε όλα όσα είμαστε ..

ON DEMAND

VIDEO FILE

ON DEMAND

VIDEO FILE

Αναδυόμενος εξελικτικός εαυτός

 

Ως συμπαντικός άνθρωπος , έχεις συμφωνήσει να αναλάβεις ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη για τον ρόλο σου στην συνδημιουργία της ζωή σου. Θαρραλέα αναπτύσσεις την ενέργεια του Συμπαντικού σου Ένα επιτρέποντας να έρθουν στο φως όλα σου τα ταλέντα και δυνατότητες.

Καθώς αρχίζεις να ζεις ως αναδυόμενος Εξελικτικός-η θα εκδηλώσεις ένα μοναδικό Ενεργειακό πρότυπο του Συμπαντικού σου Ένα. Σε αυτό το Replayce Workshop θα εργαστούμε με εστίαση στην ανάπτυξη της καλύτερης δυνατής εκδοχής σου . Να θυμάσαι , οι σκέψεις , οι λέξεις , τα συναισθήματα και οι πράξεις μας δημιουργούν την πραγματικότητα μας. Είσαι ετοιμος-η ? Ας ξεκινήσουμε.

ON DEMAND

VIDEO FILE

Διαλογισμός | Άρση παιδικών όρκων

Καθώς ερχόμαστε την Γη εκπαιδευόμαστε στη διττότητα του καλού και του κακού και όταν είμαστε μικροί παρατηρούμε συμπεριφορές που μας δυσκολεύουν εσωτερικά γιατί προκαλούν φόβο, πονάνε, στεναχωρούν .

Έχουμε μέσα μας ασυνείδητα κάποιες φορές ορκιστεί ότι αυτό που κάνει η μαμά ή ο μπαμπάς δεν θα το κάνουμε εμείς ποτέ.

Ενώ φαινομενικά αυτό είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία, σε ένα εσωτερικό επίπεδο δεσμεύουμε την ενέργεια μας σε κάτι που είτε θέλουμε είτε όχι εμπεριέχεται μέσα στο πεδίο μας.

 

Αυτό το Replayce workshop θα μας βοηθήσει να κάνουμε άρση των παιδικών μας ορκων επιτρέποντας μας να συνδεθούμε με την ολότητα μας με εναν διαφορετικό τρόπο.

Στήριξη του πυρήνα μου

 

Έχουμε όλοι μεγαλώσει και κατανοήσει τον εαυτό μας μέσα από τις γνώμες των άλλων.Καθώς μαθαίνουμε να στηρίζουμε τον εαυτό μας εσωτερικά, επιτρέπουμε να εκδηλωθούν πολλές διαφορετικές πτυχές μας στο περιβάλλον. Ο καθένας από εμάς έχει μια μοναδική αποστολή και κανείς άλλος δεν μπορεί να την στηρίξει αυτή την αποστολή πέρα από εμάς . Αυτό το Replayce Workshop θα μας διδάξει πως να συνδεόμαστε με αυτή την στήλη φωτός του πυρήνα μας  και πως να δημιουργούμε τις ατομικές μας θετικές δηλώσεις που θα μας συνδέουν με την εσωτερική μας δύναμη.Είναι η εποχή που μπορούμε να συνδεθούμε ακόμα πιο βαθιά με την αλήθεια μας .

Νιώθοντας το ηλεκτρομαγνητικό μας πεδίο

 

Μια ώρα κινητικού διαλογισμού που θα μας οδηγήσει να συνδεθούμε με πολύ απαλές κινήσεις με το επάνω και κάτω μας κέντρο, με τις 12 μακριές πληροφοριακές μας ίνες αλλά και τις θηλιές απείρου που μας συνδέουν με το περιβάλλον μας σε συνεχόμενη ροή. Η ήρεμη κίνηση ,

η μουσική και η διαλογιστική αυτή διαδικασία θα μας επιτρέψει να συνδεθούμε με αυτό το υπέροχο πεδίο που όλοι φέρουμε και που αποτελεί την ολότητα της ενέργειας μας.

 

Είμαστε έτοιμοι να νιώσουμε πέρα από αυτό που φαίνεται? Ας ξεκινήσουμε

ON DEMAND

VIDEO FILE

ON DEMAND

VIDEO FILE

Ξεπερνώντας ένα σοκ

 

Στην ζωή μας έρχονται κάποια περίοδοι που μας συμβαίνουν καταστάσεις είτε σε εμάς είτε σε ανθρώπους που αγαπάμε και έρχονται τα πάνω κάτω. Μια απώλεια, μια ασθένεια ένας χωρισμός μια απόλυση μια προδοσία μια αδικία.Ο καθένας από εμάς βιώνει στις 4 βάσεις του (Ενέργεια, Νόηση, Συναίσθημα, Σώμα) ένα σοκ . Αυτό το σοκ έχει διαφορετική   χρονική διάρκεια που εκδηλώνεται σε κάθε βάση και είναι σύμφωνη πάντα με την αυτοδιεύθυνση και αυτοισορροπία του. Καθώς παρατηρούμε και μαθαίνουμε την λειτουργία αλληλεπίδρασης των 4 βάσεων μπορούμε πιο γρήγορα να κάνουμε Replayce it μια κατάσταση. 

Να ξεπεράσουμε το σοκ τιμώντας όλα τα συναισθήματα που έχουν ανάγκη να εκδηλωθούν. Σε αυτό το Workshop θα μάθουμε με Replayce εργαλεία πως να στρέψουμε την προσοχή μας στην κατανόηση αυτού που έχουμε ελκύσει και να ανοίξουμε ένα νέο πεδίο δυνατοτήτων .

ON DEMAND

VIDEO FILE

Η εμπιστοσύνη ως οδηγός για να πετύχω

 

Όλοι από μικροί κάναμε όνειρα.

Κάποια στο περιβάλλον μας ήταν αρεστά και κάποια όχι. Πόσο μας επηρέασε και μας επηρεάζει αυτό την ζωή μας. Ποσό θα επιτρέπαμε να ακούσουμε αυτήν την εσωτερική αλήθεια και να την στηρίξουμε;

Εμπιστευόμαστε περισσότερο τον εαυτό μας η τις γνώμες των άλλων για εμάς;

Σε αυτό το Replayce Workshop θα δούμε τι μας εμποδίζει από το να στηρίξουμε με εμπιστοσύνη την αλήθεια μας.

Καθώς συμμετέχουν και οι 4 βάσεις μας στην συνδημιουργια μιας εσωτερικής σύνδεσης η εμπιστοσύνη ζεσταίνει το πεδίο ελκύοντας μια νέα πραγματικότητα.

Αυτή που έχουμε έρθει ο καθένας να εκδηλώσουμε μέσα από την μοναδικότητα μας .

ON DEMAND

VIDEO FILE

ON DEMAND

VIDEO FILE

ON DEMAND

VIDEO FILE

Σπάσιμο δεσμών

 

Μοτίβα και συνήθειες που μας ακολουθούν με διάφορες και διαφορετικές μορφές από τα παιδικά μας χρόνια μας συντονίζουν με το οικείο μα όχι πάντα με το αληθινό. Μέσα από το σπάσιμο δεσμών να κάνουμε Replayce το παρελθόν και να συνδεθούμε με ποιότητες εναρμονισμένες στο αληθινό που ξεκουράζει.Καθώς στρέφουμε την προσοχή μας στο εξερευνησουμε και να πειραματιστούμε στο αληθινό μας , το περιβάλλον ανταποκρίνεται και μας επιβεβαιώνει ότι αυτή ήταν η κατάλληλη εποχή να αντικαταστήσουμε το παλιό που δεν έχει καταλληλότητα με κάτι καινούργιο καταλληλότερο. Σίγουρα αυτή η περίοδος είναι μια περίοδος να διευρυνθείς και να χαρείς νέες ευκαιρίες . Ας ξεκινήσουμε.

ON DEMAND

VIDEO FILE
bottom of page