Η περίοδος κύησης είναι τόσο σπουδαία και για την μητέρα και για το έμβρυο. Είναι η εποχή που το έμβρυο έχει τη μεγαλύτερη και γρηγορότερη ανάπτυξη που θα έχει σε όλη την διάρκεια της ζωής του. Η φυσική του ανάπτυξη είναι σπουδαία κατά τη διάρκεια της κύησης όμως χρειάζεται να δώσουμε έμφαση και στο ψυχικό έμβρυο.

Τα συναισθηματα, οι σκέψεις και η στάση της μητέρας καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την ισορροπία του εμβρύου.
 

Κάθε Δευτέρα 19:30 - 21:30
 

​Pregnancy
 

Τα 6 πολυ σημαντικά χρόνια των 12-18 αποτελούν τα θεμέλια για την κοινωνική ανάπτυξη ενός παιδιού. Το "κοινωνικό έμβρυο” είναι σε μια ουσιαστική μεταμορφωτική φάση αναζήτησης στο πως να σταθεί ως ενήλικας στην κοινωνία. Η εφηβεία μέσα από αυτή την μετάβαση του παιδιού που ενηλικιώνεται κάποιες φορές γίνεται συγκρουσιακή μιας και κάτι χρειάζεται να απελευθερώνει και νεες προκλήσεις εμφανίζονται. Αυτή η εκπαίδευση βοηθάει τον έφηβο να πατήσει πιο γερά στα πόδια του να ηρεμήσει καθώς αποδέχεται αυτή την μετάβαση. Το πρόγραμμα είναι βιωματικό και αποτελεί εργαλείο στήριξης για τον ίδιο τον έφηβο αλλά και για την σύνδεση με το περιβάλλον του.

 

Κάθε Τετάρτη 19:30 - 21:30

Adolescence
 

Συντονιζόμαστε στη μαγεία της Φύσης με ένα πρόγραμμα κυκλικής προπόνησης ενδυνάμωσης στον εξωτερικό χώρο του Replayce.

 

Καθημερινά 17:30 - 18:30

Τη ζωή χρειάζεται να τη χορεύεις! Μαθήματα Zumba που δυναμώνουν το Σώμα και ισορροπούν τη ψυχή. Μέσα από την εκφραστικότητα της κίνησης θα συνδεθείς με τον εσωτερικό σου εαυτό με θετική επίδραση στη διαθεση σου! Η Zumba δίνει χαρά, είναι δημιουργία και ταξίδι!

Δευτέρα & Τετάρτη 21:30 - 22:30

Outdoor
 

Zumba
 

Είμαστε τόσο νέοι, όσο νέα είναι η σπονδυλική μας στήλη.

Δευτέρα εως Πέμπτη 10:00 - 11:00

Ζήσε πολύτιμες στιγμές με τον εαυτό σου, μέσα από το αρχαιότερο σύστημα προσωπικής ανάπτυξης τη Yoga.

Δευτέρα εως Πέμπτη 09:00 - 10:00

Pilates
 

Yoga