top of page

FAQ

Ενήλικες

Τι διαφορετικό θα βιώσω αν επιλέξω τη μέθοδο Replayce ως προπόνηση?

Αρχικά θα κατανοήσεις τις 3 βάσεις σου ( Ενέργεια,Σκέψη,Συναίσθημα ) και πόσο δυνατά αλληλεπιδρούν με την 4η...το Σώμα σου..

Θα μάθεις με έναν πολύ ευχάριστo τρόπο πως να κινείσαι, να σκέφτεσαι, να νιώθεις και να εκπέμπεις θετικά. Είναι η μόνη μέθοδος που σε διδάσκει να δημιουργείς μεσα απο την κίνηση του σώματος νέες θετικές συνήθειες στις υπόλοιπες 3 βάσεις σου.

Θα δω διαφορά στο σώμα μου?

Το πρόγραμμα Replayce είναι ένα πολύ δομημένο πρόγραμμα προπόνησης. Το ενδιαφέρον είναι, να κατανοήσουμε ότι , όσο πιο ξεκουραστο γίνεται το συναίσθημα μας ,οσο πιο θετικά σκεφτόμαστε και μας υποστηρίζουμε τοσό το σώμα μας ανταποκρίνετε στις προπονητικές απαιτήσεις του προγράμματος!

Θα δώ διαφορά στο τρόπο που σκέφτομαι?

Μαθαίνοντας να είσαι στο Εδώ και τώρα το Replayce θα σε διδάξει να ενδυναμώνεις τις σκέψεις σου μέσα απο θετικές δηλώσεις καθώς και παιχνίδια Brain Gym ενδυνάμωσης μνήμης και συνδεσης νοητικου -σώματος

Θα δώ διαφορά στο τρόπο που νοιώθω?

Για μιαμισή ώρα θα έχεις την αίσθηση οτι παίζεις ,ομως αυτός θα είναι απλά ο τρόπος για να ξεκλειδώσουν οι υπόλοιπες βάσεις σου και να νοιώσεις συναισθηματικά περισσότερο ξέγνοιαστη-ος και να βιωνεις την καθημερινότητα σου με μεγαλύτερη χαρά!

Θα νοιώσει το περιβάλλον μου την αλλαγή μου?

Είσαι ενέργεια που εκπέμπεις και ακτινοβολείς σαν κύματα ..ότι αγαπάς και ότι φοβάσαι . Καθώς θα ξεκινήσεις να σε φροντίζεις θετικά στις 4 βάσεις σου μέσα απο τα μαθήματα φυσικά και αυτό θα εκπέμπει σε όλα τα επιπεδα...

Ηρεμία ,γαλήνη , χαρά.. όλοι γύρω σου θα αισθανθούν την αλλαγή γιατί αρχικά θα την νοιώθεις εσύ!

Θα απελευθερώσω κιλά με την μέθοδο Replayce?

Υπάρχουν μαθητές μας που έχουν απελέυθερώσει σε μια χρόνια 18-21 κιλά. Το ενδιαφέρον είναι οτι κατανόησαν καλύτερα οτι αυτά τα κιλά ήταν «συναισθηματικό βάρος» που μόλις απελευθερώθηκε είχε άμεση ανταπόκρισή και στο σώμα τους.

Πότε γίνονται οι εγγραφές?

Εγγραφές γίνονται απο 1 Σεπτέμβρη κάθε έτους, ωστόσο, αν το επιτρέπει ο αριθμός των ήδη εγγεγραμένων μαθητών, εγγραφές μπορούν να γίνουν καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Μπορώ να παρακολουθώ το πρόγραμμα 1 φορά την εβδομάδα μόνο?

Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης 1 φορά την εβδομάδα, μιας και κάθε μάθημα είναι αυτετελές σε σχέση με το γνώρισμα να εξασκεί ωστόσο αν θέλουμε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα και μία ολοκληρωμένη εκπαίδευση, θα σας προτείναμε να παρακολουθήσετε το μάθημα 2 φορές την εβδομάδα.

 

 

Τι χρειάζεται να έχω μαζί μου για το μάθημα?

Αρχικά χρειάζεται να σκεφτείς ένα αγαπημένο ήρωα, μιας και στο μάθημα απελευθερωνόμαστε από την κοινωνική μας ταυτότητα και χρησιμοποιούμε ένα nickname. Προκuμένου να έχουμε ελευθερία κίνησης κατά τη διάρκεια του μαθήματος, καλό θα ήταν να φοράς άννετα ρούχα και να έχεις μαζί ένα μπουκάλι νερό.

 

Πόση ώρα διαρκεί το μάθημα?

Τα μαθήματα Joy, Trust και Smooth σας προσφέρουν 1,5 ώρα θετικής προπόνησης.

 

 

Μπορώ να παρακολουθήσω ένα μάθημα δοκιμαστικά?

Φυσικά, στο Replayce σας παρέχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ένα μάθημα δωρεάν, κατόπιν συνεννοήσεως με τους εκπαιδευτές/Replaycers.

Εάν δεν είχα ασχοληθεί ποτέ ξανά με τη γυμναστική, μπορώ να ενταχθώ σε κάποιο πρόγραμμα?

Το πρόγραμμα είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι τοποθετώντας την ενέργεια που έιναι διαθέσιμη για αυτόυς εκείνη την στιγμή, ακόμα και αν δεν έχουν κάνει ποτέ ξανά άσκηση.

Πόση ώρα νωρίτερα από το μάθημα θα ήταν καλό να έρθω?

Για την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος των μαθημάτων του Replayce, καλό θα ήταν να είστε στον χώρο αναμονής 5 έως 10 λεπτά πριν την έναρξη του μαθήματος.

Υπάρχει 3μηνη και 6μηνη συνδρομή?

Υπάρχουν 3μηνες και 6μηνες συνδρομές με προσφορές για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε από τη γραμματεία του Replayce στο 210 2725101.

Γιατί με παροτρύνετε να παρακολουθήσω μία ολόκληρη χρονιά Replayce Adults?

Το πρόγραμμα των μαθημάτων είναι δομημένο έτσι, ώστε στο τέλος της χρονιάς να έχεις δυναμώσει 22 θετικά γνωρίσματα στις 4 βάσεις σου,πιο απλά τόσο σωματικά, όσο και συναισθηματικά νοητικά και πνευματικά.

 

Γιατί προυποθέτει το πρόγραμμα Trust το πρόγραμμα Joy?

Έχει πολύ συγκεκριμένο λόγο.Χρειάζεται την πρώτη χρονιά να δημιουργήθει ένας νευροσυσχετισμός οτι στο χώρο του Replayce όλα είναι χαρά και παιχνίδι άρα εύκολα ,έτσι ώστε την δεύτερη χρονιά που το πρόγραμμα είναι πολύ δυνατό να νοίωθει ο συμμετέχων ότι όλα είναι εύκολα γιατί είναι παιχνίδι.

Τι σημαίνει upgrade?

Εάν οι εκπαιδευτές/Replaycers διαπιστώσουν ότι τόσο σωματικά, όσο και ψυχικα, νοητικά και πνευματικά είσαι έτοιμος, θα σε προωθήσουν στο τμήμα το οποίο αρμόζει καλύτερα στις δικές σου δυναμικές ακόμα και κατα την διάρκεια της χρονιάς.

bottom of page