top of page

Replayce Retreat
στο Υαδες Mountain Resort!

Αγαπητοί φίλοι του Replayce,

Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας ανακοινώσουμε μια σειρά τεσσάρων μοναδικών Retreat που θα λάβουν χώρα στο υπέροχο περιβάλλον του Υαδες Mountain Resort! Κάθε ένα από αυτά τα τριήμερα είναι μια μοναδική ευκαιρία για εσάς να βιώσετε τη συνδυασμένη εμπειρία Συστημικής Αναπαράστασης και των αρχών του "Become a Replaycer."

  1. Replayce Soul:24-25-26 Μαΐου. Ενώνουμε τις ψυχές μας και ανακαλύπτουμε την πνευματική μας ουσία.

  2. Replayce Brilliant: 30-31 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου. Ανακαλύπτουμε τη λάμψη μας και το πώς μπορούμε να τη μοιραστούμε με τον κόσμο.

  3. Replayce Evriheart: 4-5-6 Οκτωβρίου. Εξερευνούμε την καρδιά μας και τη σύνδεση με την αλήθεια.

  4. Replayce Buddy: 28 Φεβρουαρίου - 1-2 Μαρτίου 2025. Εστιάζουμε στη συνδεσιμότητα και τη σημασία των σχέσεων μας.

Κάθε Retreat ξεκινά την Παρασκευή στις 5 μ.μ. και ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 5 μ.μ.

 

Είναι μια ευκαιρία να συναντηθούμε, να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλο και να κάνουμε ψυχικές μετατοπίσεις από το οικείο στο αληθινό.

Παράλληλα, με κάθε συμμετοχή ο κάθε συμμετέχων θα λαμβάνει πιστοποίηση από το Replayce 4 Education για το κάθε level που θα βιώνει.

Ελάτε να ζήσουμε μαζί αυτή την εμπειρία μεταμόρφωσης και ανανέωσης.

 

Ετοιμαστείτε να νοιώσετε την εσωτερική σας δύναμη και να ανακαλύψετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στα Replayce Retreats!

Με αγάπη και φως,

Έρρικα Πρεζεράκου

Replaycer Evriheart

Έχοντας ως γνώμονα ότι το Replayce δεν είναι απλά μια εναλλακτική μορφή άσκησης αλλά μια ολόπλευρη ανάπτυξη στα 4 πεδία της ύπαρξής του ανθρώπου (Ενέργεια,Νόηση, Συναίσθημα, Σώμα) και μία φιλοσοφία ζωής, τα Replayce Retreats έχουν ως στόχο να γνωρίσει το άτομο σε τέτοιο επίπεδο τον εαυτό του, ώστε να αντιμετωπίζει πιο αποτελεσματικά τις επιρροές από το περιβάλλον του και να εξασκήσει τη δική του μοναδική αυτοδιεύθυνση.

Στο Replayce πιστεύουμε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και ότι ο κάθε άνθρωπος έχει έρθει με μία μοναδική αποστολή να εκδηλώσει.

Με βάση την αρχή ότι «δεν μπορείς να εμπνεύσεις κάτι στους γύρω σου, αν δεν γίνεις ο ίδιος πηγή έμπνευσης», τα Replayce Retreats αποσκοπούν σε μια εκ βαθέων γνωριμία με τον εαυτό μας, τα συναισθήματά μας αλλά και τις εγγραφές μας από το περιβάλλον μας.

Απευθύνονται σε όλους τους γονείς , εκπαιδευτικούς, θεραπευτές και σε όσους πιστεύουν οτι "Δεν μπορείς να αλλαξεις τα πράγματα γύρω σου αν δεν τα αλλάξεις μέσα σου".

Συγκεκριμένα στο Replayce Retreat εργαζόμαστε και κατανοούμε:

Ενεργειακή Βάση 

Πειράματα και workshop που θα σου επιβεβαιώσουν οτι υπάρχουν πεδία πέρα από αυτό που αντιλαμβάνεσαι. Η Κβαντική φυσική στην κατανόηση οτι είσαι πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεσαι.

Τα φωτόνια σου. Τι εκπέμπεις...

Νοητική Βάση

Πως σκεφτόμαστε ,πως λειτουργεί ο εγκέφαλος,

συνειδητότητα και ασυνείδητο.

Η δύναμή του Λόγου μέσα μας και γύρω μας. Η δύναμη των θετικών δηλώσεων και η αντήχηση στα κύτταρα μας.

Μάθε πως...

Συναισθηματική Βάση 

Έρευνες και τα αποτελέσματα που δημιουργούνται όταν είμαστε σε επαφή με θετικά συναισθήματα . Πως αντιστεκόμαστε στην χαρά και πως την βρίσκουμε.

Μάθε πως...

Σωματική Βάση

Ο πιο δυνατός Follower των υπόλοιπων 3 βάσεων.

Η αλληλεπίδραση με τις υπόλοιπες 3 βάσεις..

Εσύ δημιουργείς την πραγματικότητα σου... με τον τρόπο που Εκπέμπεις, Σκέφτεσαι, Νοιώθεις και Κινείσαι.

Ασθένειες, πόνοι, είναι αποτέλεσμα από την αλληλεπίδραση των 4 πεδίων μας.

Μάθε πως...

Η αλληλεπίδραση των 4 βασεων είναι σπουδαία...Μα πως να δημιουργήσουμε αλλαγές αν δεν γνωρίσουμε τα δικά μας μοναδικά 4 πεδία;

 

Ας μάθουμε πως και ας δημιουργήσουμε μια θετική πραγματικότητα για εμάς.

Νοιώσε την καταλληλότητα και με χαρά σε περιμένουμε. 

Λίγα λόγια για τη Συστημική Αναπαράσταση

Η συστημική αναπαράσταση είναι ένας τρόπος επίλυσης θεμάτων που έχουν έρθει στη ζωή μας ως προκλήσεις. Αναπτύχθηκε από τον Bert Hellinger, έναν Γερμανό ψυχοθεραπευτή. Αρχικά, επικεντρώθηκε σε οικογενειακά συστήματα για να αποκαλύψει τις βαθύτερες δυνάμεις που επηρεάζουν ασυνείδητα τις σκέψεις, τις συμπεριφορές και τις συναισθηματικές μας εμπειρίες από γενιά σε γενιά. Οι δεσμοί της οικογένειας δημιουργούν ένα μοντέλο οικογενειακού συστήματος για να αποκαλύψουν και να μεταμορφώσουν κρυμμένα μοτίβα που είναι δύσκολο να κατανοηθούν και να αλλάξουν με την απλή νοητική προσέγγιση.

Στη συστημική αναπαράσταση δημιουργούμε ένα μοντέλο συστήματος με εθελοντές εκπροσώπους, αντικείμενα ή καθοδηγούμενες απεικονίσεις. Σε ένα τυπικό εργαστήριο οι συμμετέχοντες επιλέγονται να εκπροσωπήσουν μέλη ή στοιχεία της οικογένειας που λειτουργεί ως σύστημα. 

Σε αυτήν τη διαδικασία αποκαλύπτονται κρυφές και απροσδόκητες δυναμικές που λειτουργούν μέσα στο σύστημα και αντιμετωπίζονται με τρόπο που στοχεύει να βρει μια υγιή και σεβαστή θέση για όλα τα μέλη του εν λόγω συστήματος.


Λίγα λόγια για τις Ενεργειακές Θεραπείες EMF
 

Είτε είσαι αρχάριος, είτε προχωρημένος μαθητής της ζωής, η δική σου προσωπική εσωτερική σοφία είναι εκείνη που ρυθμίζει και καθορίζει το συντονισμό αυτό που θα συν-δημιουργήσουμε. Είθε να απολαύσεις την εμπειρία αυτή καθώς εξερευνάς το δυναμικό σου μέσα από αυτή τη διαδικασία. Τιμώ εσένα και το άπειρο δυναμικό μέσα σου και έτσι είναι. Νιώσε τη καταλληλότητα και μαζί ας επεκτείνουμε τα όρια της ενέργειας της αγάπης.

bottom of page